News

Win gouden ticket Persian New Year Sale!

Heb jij voorjaarskriebels? Dat komt goed uit. De oorspronkelijk uit Perzië afkomstige modeontwerper Sepehr Maghsoudi ook. Daarom nodigt hij u uit voor een fashionable voorjaarsfeest tijdens Hoorn Modestad 27 maart van 12.00-17.00 uur in de Noorderkerk (Kleine Noord 30). Alleen op zondag is de eendaagse couture expositie te zien. En alleen die dag is een selectie van Sepehrs samples direct van de catwalk voor fors minder te koop. 

Golden ticket

Wip t t/m zaterdag 26 maart langs in het atelier op Muntstraat 7 om alvast je oog te laten vallen op jouw favorieten (en deze te reserveren). Dan ontvang je een kaart met 10% korting bovenop de bestaande korting. Daarnaast maak je kans op de gouden kaart – twv 100 euro korting op een besteding. Neem je VIP-kaart mee om deze te verzilveren bij de aankoop van je nieuwe design(s)! 

Wist u dat?

In o.a. Perzië wordt het nieuwjaar [Noroez] rond 21 maart gevierd. Het staat net als het nieuwjaarsfeest op 1 januari in Europa voor een nieuw begin. Ook wordt hiermee het voorjaar gevierd. Sepehr wenst eenieder blijdschap om je hart te kunnen openen en meer liefde aan elkaar te kunnen geven, juist nu. Dat mag gevierd worden met het Hoornse fashion feest van het jaar.

De 1-daagse fashion expositie, sample sale in samenwerking met Stichting Hoorn Modestad in de Noorderkerk is gratis toegankelijk.

Lees meer erover in de krant: