SEPHER MAGHSOUDI

witches don't exist

Heksen Bestaan Niet is een nieuwe Nederlandse familiefilm met o.a. Aliyah Kolf, Jörgen Raymann, Leontine Borsato en Senna Borsato. Vanaf 18 juni te zien in de bioscopen! Costume Designed by Sepehr Maghsoudi. www.sepehrmaghsoudi.com

Do, Eva Simons, Sharon Doorson en Leontien Borsato lopen rond in jurken van de Hoornse modeontwerper Sepehr Maghsoudi. Hij is gevraagd kleding te ontwerpen voor de familiefilm ‘Heksen bestaan niet’, die in juni in première gaat.

,,Ik ben zeer vereerd om te ontwerpen voor een film met zo’n cast”, zegt Maghsoudi. ,,Het zijn geen standaard heksenjurken, maar heel sierlijke jurken, waar ontzettend veel handwerk in gaat zitten.”

Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door het voor altijd donker te laten worden op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden. De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares.

Katie, een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt al haar hele leven speciale gaven te bezitten. Van jongs af aan gebeuren er onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…