Walking Out of Shadow

Sepehr Maghsoudi, collectie "Walking Out Of Shadow"

In een volle zaal heeft Sepehr Maghsoudi wederom op een buitengewoon sensationele manier zijn achtste collectie getoond aan de pers, BN’ers en modeliefhebbers. De gasten waren zeer onder de indruk van deze waanzinnige show, welke vocaal begeleidt werd door zanger Pepijn Spijkerman. Met zijn zwoele klanken zette hij de romantische toon van deze collectie neer. De fashion show werd geopend met een cobalt blauwe japon met een subtiel kanten detail en een hoog royalty- gehalte.  Met in totaal 38 verschillende couture stukken sloot de modeontwerper zijn show af met een fenomenaal, gouden jurk, bezaaid met handgemaakte bloemen. 

De 8ste collectie: Walking Out of Shadow

De damescollectie heeft een romantische en elegante uitstraling met een koninklijk randje. De verbluffend mooie japonnen met lange sleep zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. Het gebruik van luxe, zachte stoffen in combinatie met bont en stenen en de handgemaakte details maken de collectie uitmuntend. De chique jassen zijn tevens noemenswaardig. De karateristieke lijnen maken de jassen opvallend.

De herencollectie kenmerkt zich als ‘preppy cool’ en romantisch met strakke, vernieuwende lijnen. De transparante broekrokken zijn versierd met vogels welke handgeschilderd zijn aangebracht, welke staan voor vrijheid en de romantiek benadrukken. De handgeschilderde vogels worden doorgevoerd in de herencollectie en ondersteunen de rebelse inkt spatten op de andere stukken. Bijzonder is de unieke witte, kanten jas gecombineerd met leer en een antiek gouden detail en ritssluiting op de rug. De innovatieve gedachte hierachter is dat de man dit keer de hulp van de vrouw nodig heeft om de rits te sluiten.

Deze collectie laat een hele andere en elegante kant van Sepehr zien, die vooral bekend staat om zijn extravagante ontwerpen. De show werd met een staande ovatie en daverend applaus uit de zaal ontvangen.

Inspiratie

Verliefd zijn, een sterk gevoel dat Sepehr Maghsoudi op zijn elfde voor het eerst ervaarde. Zijn verlangen om een glimp van haar op te vangen was groot. Tijdens het wachten op haar onder de zon die met haar oogverblindend mooie zonnestralen de straat verlichtte, raakte Sepehr gefascineerd door de schaduwen die deze zon creëerde. Wat zou er gebeuren als je schaduw tijdens het lopen in aanraking komt met een andere schaduw, en daardoor van karakter verandert?

Primeur 

Tijdens deze spectaculaire fashion show liep beauty blogger Mascha Feoktistova ( www.beautygloss.nl) als model mee in de show. Het is de eerste keer dat een blogger meeloopt en daarbij ook de eerste keer een plussize vrouw. “Als beste blogger van Nederland is Mascha een groot voorbeeld voor veel (jonge) vrouwen. Ze is een prachtvrouw en verdient het om te schitteren op de catwalk. Ik vind dat elke vrouw het verdient om zich mooi en ‘like a million bucks’ te voelen ongeacht haar confectiemaat. Ik wil een taboe doorbreken en dat probeer ik hiermee te bereiken.” Aldus de trotse ontwerper.

Just Dance 2014

Aan het einde van de fashion show is middels een kort filmpje bekend gemaakt dat Sepehr de animatiepakken voor het wereldwijd bekende videospel ‘ Just Dance’ zal ontwerpen. Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren in de Benelux is Just Dance uitgegroeid tot een waar fenomeen. Just Dance leert je de dance moves uit de bekende video clips en is het ultieme party- spel. Vanaf 1 oktober 2013 is Just Dance verkrijgbaar en zal de ultieme dans rendez- vous zijn.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 16 =