SEPEHR MAGHSOUDI

superba for just dance 2014

De prachtige couture stukken van modeontwerper Sepehr Maghsoudi werden gisteren gepresenteerd tijdens de fashionshow voor de lancering van Just Dance 2014, die plaatsvond in het Tobacco Theater in Amsterdam. Het publiek werd getrakteerd op wonderbaarlijke creaties van de ontwerper.

De modellen dansten de catwalk over, gekleed in sprookjesachtig kleurrijke ontwerpen geïnspireerd op de Just Dance game en verschillende sterren zoals Lady Gaga, Daft Punk, Rihanna en Nicki Minaj. In de kledingstukken zijn vele vouwtechnieken verwerkt van o.a. honderden handgemaakte sterren. Aan de 18 verschillende unieke designs is gewerkt met vele materialen in verschillende kleuren, vormen en groottes.

Naast de modellen schitterden de prachtige Natalie La Rose (bekend van de nummers “Wild Ones en “I Cry” van de Amerikaanse rapper Flo Rida) in een sexy outfit met een costume made neckpiece. Sharon Doorson (die deze week een gouden plaat ontving voor haar single “High On Your Love”) was te bewonderen in een shiny disco jurkje van prachtig gestructureerde stof met bijpassend colbert. Danser Shaker en zijn crew (bekend van So You think You Can Dance) verzorgden tussentijds waanzinnige dansacts op het podium in just dance T-shirts.

“De Just Dance wereld is tot leven gebracht met behulp van de creaties van Sepehr. Dit geeft aan dat Just Dance geen game meer is, maar een merk, dat stevig verankerd is in de huidige populaire cultuur als fashion”, aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.

Ook Alkis Argyriadis en Veronique Halbrey, respectievelijk Creative Director en Fashion Director van Just Dance 2014 waren zeer enthousiast na afloop van de show. “Ik ben verliefd op de ontwerpen van Sepehr Maghsoudi,” zegt Halbrey lachend. “De collectie van Sepehr is precies waar de Just Dance franchise voor staat; het brengt een glimlach op je gezicht.”