SEPHER MAGHSOUDI

workshops for ladies

about

Per workshop / Ladies Night heeft u de keuze uit: zeefdrukken op textiel, schilderen of tekenen op meegebrachte kleding of schoeisel, restylen van meegebracht kledingstuk, sjaaltje ontwerpen, tasje maken. Bij aanmelding uw keuze aan ons doorgeven s.v.p.

We maken het natuurlijk extra gezellig met een hapje en een drankje!

De workshops worden gegeven in Sepehrs atelier; op locatie is ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Tijd & geld:

Duur 2 1/2 uur;
Groepsgrootte max. 10,
Minimaal. 5 personen;
Prijs op aanvraag.

De couturestukken van designer Sepehr Maghsoudi doen je absoluut versteld staan! Ze zijn futuristisch, elegant, exclusief en vernieuwend. Sepehr won tweemaal de Edgar Vos Coutureprijs, was in 2012 Fashion Designer van het Jaar, had een overzichtstentoonstelling in het Westfries Museum in Hoorn en heeft al 12 eigen couturecollecties geshowed. Om als meest getalenteerde jonge ontwerper de Koning en Koningin van Nederland te mogen ontmoeten was voor Sepehr een van de hoogtepunten in zijn carrière tot nu toe.

Sepehr werd mede bekend door zijn ontwerpen voor het populaire MTV programma “My Super Sweet Sixteen”, Project Catwalk en The Face. Beroemdheden als Edsilia Rombley en Anouk Smulders dragen zijn designs. Armin van Buuren, Sting, Ferry Corsten, Betsy Larking en Eva Simons werden door Sepehr gestyled en gebruikten zijn designs voor hun video clips en CD covers. In de film “Heksen bestaan niet” schitterden Do, Sharon Doorsen, Eva Simons en Leontine Borsato in zijn kostuums van zijn hand. Sepehrs werk kreeg wereldwijd publicaties in bladen als Vogue Italy, Elle, Esquire, Razor Red en Zink Magazine.

Volg een inspirerende workshop bij fashion-art-designer Sepehr Maghsoudi, in zijn eigen atelier!

Sepehr staat nationaal en internationaal bekend als een mega-getalenteerde designer. Neem maar eens een kijkje op zijn website www.sepehrmaghsoudi.com. In zijn atelier in de binnenstad van Hoorn geeft hij inspirerende workshops. Ontdek uw creatieve talent tijdens een workshop of Ladies Night in Sepehrs atelier!

Voor vragen over workshops op locatie, voor grotere groepen of bedrijfsuitjes: info@sepehrmaghsoudi.com

Bedrijven zijn bij Sepehr aan het goede adres voor comfortabele, draagbare en trendy bedrijfskleding, het opfrissen en restylen van het bedrijfsimago, relatiegeschenken, kunstwerken en bedrijfsuitjes (workshop, fotoshoot, fashion-make-over, ladies night) in atelier of op locatie.
sign up

register now

Register for workshop. Please provide your information and which workshop you would like to attend.