AMSTERDAM – Sepehr Maghsoudi toont vechtlust met collectie ‘Running Through Walls.’ De jonge Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi presenteerde in het Kunstenhuis op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein zijn nieuwste wintercollectie 2012/2013 ‘Running Through Walls’ met een expositie tijdens de Amsterdam Fashion Week. Op de catwalk liepen onder andere de modellen Sharon Pieksma (Miss Dutch Fashion Day/Miss PC Hooftstraat 2011), Charlotte Peereboom en Ilena Ingwersen.

Na zijn show volgde een expositie in het Kunstenhuis. De collectie is typisch Sepehr met veel oog voor vrouwelijke lijnen. Uit de collectie spreekt vechtlust. De collectie is heel sprookjesachtig en bevat heel interessante en vakmatig deskundige gemaakte patronen die zijn geïnspireerd door Sepehr’s doorzettingsvermogen.

Waar andere stoppen gaat hij door, niets houd hem tegen. Deze kracht vloeit door in zijn collectie. – Couturekrant

Onder begeleiding van opera muziek , paradeerde de modellen over de catwalk.
De kleding was fantastisch , tot in de puntjes uitgewerkt!
Mooi met glas & keramiek bekleden kunstwerken kwamen voorbij en iedereen werd er stil van. -Diva Iraida

Deze spectaculaire show ‘Running Trough Walls’ vond vrijdag 27 januari 2012 plaats in het kunstenhuis in Amsterdam. Onder andere Jamie Faber (de vriendin van Dean Saunders) en de vriendin van Ben Saunders liepen mee in de show. Mariana Verkerk nam plaats in het publiek en Jessica Mendels Presenteerde de show.
Running Through Walls is de meest vooruitstrevende collectie van Sepehr Maghsoudi, tot nu toe. Voor het eerst in de geschiedenis van mode werden er spiegels gebruikt in couture. Ook werd er gebruik gemaakt van keramiek, glas en ijzer.