Hoorn, 18 Oktober 2013 -De prachtige couture stukken van modeontwerper Sepehr Maghsoudi werden gisteren gepresenteerd tijdens de fashionshow voor de lancering van Just Dance 2014 en vond plaats in het Tobacco Theater in Amsterdam. Het publiek werd getrakteerd op wonderbaarlijke creaties van de ontwerper. De modellen dansten de catwalk over, gekleed in sprookjesachtig kleurrijke ontwerpen geïnspireerd op de Just Dance game en verschillende sterren zoals Lady Gaga, Daft Punk, Rihanna en Nicki Minaj.

De show

In de kledingstukken zijn vele vouwtechnieken verwerkt van o.a. honderden handgemaakte sterren. Aan de 18 verschillende unieke designs is gewerkt met vele materialen in verschillende kleuren/ vormen en groottes. Naast de modellen schitterden de prachtige Natalie La Rose (bekend van de nummers “Wild Ones en “I Cry” van de Amerikaanse rapper Flo Rida) in een sexy outfit met een costume made neckpiece. Sharon Doorson (die deze week een gouden plaat ontving voor haar single “High On Your Love”) was te bewonderen in een shiny disco jurkje van prachtig gestructureerde stof met bijpassend colbert. Danser Shaker en zijn crew (bekend van So You think You Can Dance) verzorgden tussentijds waanzinnige dansacts op het podium in just dance t-shirts.

“De Just Dance wereld is tot leven gebracht met behulp van de creaties van Sepehr. Dit geeft aan dat Just Dance geen game meer is, maar een merk, dat stevig verankerd is in de huidige populaire cultuur als fashion.’’ Aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.

Ook Alkis Argyriadis en Veronique Halbrey, respectievelijk Creative Director en Fashion Director van Just Dance 2014 waren zeer enthousiast na afloop van de show.“Ik ben verliefd op de ontwerpen van Sepehr Maghsoudi,” zegt Halbrey lachend.“De collectie van Sepehr is precies waar de Just Dance franchise voor staat; het brengt een glimlach op je gezicht.”

Just Dance 2104 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360. De game zal binnenkort ook uitkomen op PlayStation 4 en Xbox One. (download de Just Dance 2014 presskit hier)

Over Just Dance 2014:

Just Dance is de ‘s werelds nummer 1-dansgamefranchise. Met meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd is de game een cultureel fenomeen geworden. Het won de Nickelodeon Kids’ Choice Awards voor “Favorite Video Game” en de Teen Choice Award voor “Choice Video Game.” Just Dance maakt tegenwoordig onderdeel uit van de Active Play PALA+ Challenge, een samenwerking tussen de Entertainment Software Association (ESA) en het adviesorgaan op gebied van Fitness, Sport & Voeding (PCFSN) van de president van de Verenigde Staten.

Over Ubisoft
Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainment producten wereldwijd en is aanzienlijk gegroeid door een sterke en diverse line-up van producten en partnerships. Ubisoft heeft 26 kantoren en verkoopt in 55 landen verspreid over de hele wereld. Ubisoft is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige kwaliteit en innovatieve videogame titels voor consumenten. Ubisoft heeft in het fiscale jaar 2012-13 een omzet gegenereerd van €1,256 miljard. Wil je meer weten, bezoek dan www.ubisoftgroup.com

© 2013 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Just Dance, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Xbox One is a trademark of the Microsoft group of companies and is used under license from Microsoft. KINECT, Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE, and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Nintendo trademarks and copyrights are properties of Nintendo. Wii U is a trademark of Nintendo. © 2012 Nintendo.