Voor de styling van de bioscoopfilm ‘Heksen Bestaan Niet’ is fashion designer Sepehr Maghsoudi aangetrokken. Hij steekt de vier sterrenheksen gespeeld door Eva Simons, Do, Sharon Doorson en Eline de Munck in een bijzondere creatie uit zijn bestaande collectie. Voor de vijfde sterrenheks, gespeeld door Leontine Borsato, heeft Maghsoudi een compleet nieuw stuk ontworpen.
De spannende familiefilm ‘Heksen Bestaan Niet’ is vanaf 18 juni te zien in de Nederlandse bioscoop.

Producent Adelson van AM Pictures over de keuze voor Maghsoudi:
De sterrenheksen zijn allemaal excentrieke karakters, bovendien worden ze gespeeld door prachtige, krachtige vrouwen met een geweldige uitstraling. Ik wilde dat hun jurken deze uitstraling nog meer benadrukte en het hen alle vijf een eigen identiteit zou geven. Ik kende Sepehr zijn werk en was al eens naar een show van hem geweest. Zijn gedurfde en donkere stijl was precies wat ik voor ogen had voor de Sterrenheksen in de film.

Magshoudi ontwierp couture voor grote namen, zoals Tyra Banks, Armin van Buuren en Eva Simons. Ook kreeg Magshoudi als één van de weinigen designers een stevige voet aan de grond in televisieland. Zo ontwierp hij o.a. voor het MTV –programma ‘My Super Sweet Sixteen’ en het RTL 5 –programma ‘The Face’. Magshoudi  won tweemaal de ‘Edgar Vos Couture’- prijs en werd in 2012 ‘Fashion Designer van het jaar’. Voor meer informatie: www.sepehrmaghsoudi.com

De 13-jarige Aliyah Kolf speelt de hoofdrol in ‘Heksen Bestaan Niet’. De overige rollen worden o.a. ingevuld door Senna Borsato, Vincent Banic, Dolores Leeuwin en Jörgen Raymann.

Synopsis
Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela (Leontine Borsato), één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door het voor altijd donker te laten worden op aarde.

De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden. De mysterieuze Grimbeck (Vincent Banic) krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares.

Katie (Aliyah Kolf), een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt al haar hele leven speciale gaven te bezitten. Van jongs af aan gebeuren er onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy (Senna Borsato) ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…
Makers
Heksen bestaan Niet is een samenwerking van de producenten AM Pictures, Sparkel Media en Just Bridge Entertainment, geschreven door Trui van de Brug , Adel Adelson en Mustafa Boudellah. Een eerdere samenwerking van dit drietal resulteerde in de met een gouden film bekroonde Sint & Diego en de magische bron van Myra. Regisseur Aramis Tatu is een visueel artiest die veel faam heeft gemaakt met buitenlandse commercials en videoclips voor Nederlandse artiesten.

Heksen Bestaan Niet bevat veel dansscènes met o.a. Aliyah Kolf en Senna Borsato. Voor deze scenes is choreograaf Shaker (o.a. bekend van ‘Junior Dance’, ‘The Voice of Holland’) aangetrokken. Hij ontwikkelt de verschillende choreografieën die in de film te zien zijn en begeleidt de jonge acteurs tijdens de voorbereiding op deze scenes.

De opnames van Heksen Bestaan Niet vinden momenteel voorjaar plaats in Nederland en op de Canarische eilanden. Just Film Distribution verzorgt de distributie van de spannende familiefilm in een groot aantal bioscopen. Heksen Bestaan Niet gaat op woensdag 18 juni 2014 in release.