Sepehr in The Face


RTL 5 lijft Sylvie van der Vaart in voor presentatie modellenwedstrijd ‘The Face’

Internationaal stijlicoon en tv-persoonlijkheid Sylvie van der Vaart wordt de presentatrice van ‘The Face’, de nieuwe modellenwedstrijd die eind februari bij RTL 5 van start gaat. Sylvie van der Vaart heeft een omvangrijke tv-carrière en is de laatste jaren ook in Duitsland uitgegroeid tot een ongekend populaire en geliefde presentatrice van diverse grote tv-programma’s. Zo werd zij in 2010 door onze oosterburen uitgeroepen tot ‘Mediavrouw van het Jaar’ en werd zij het Duitse ‘Stijlicoon 2011’.

Sylvie van der Vaart: “Ik was meteen razend enthousiast toen de programmamakers mij benaderden voor ‘The Face’. Het is geen groot geheim dat ik een enorme passie heb voor fashion en beauty. Dit format staat dus zo dicht bij me dat ik het dolgraag wil doen. Extra leuk is dat het ook binnen de RTL-familie is, net als de programma’s die ik in Duitsland presenteer.”

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Sylvie van der Vaart was voor RTL 5 al direct dé aangewezen persoon om het gezicht van dit nieuwe programma te worden. We zijn zeer vereerd dat zij haar agenda heeft vrijgemaakt om zich helemaal op ‘The Face’ te storten. Deze vakvrouw heeft niet alleen veel ervaring in het presentatievak, maar weet ook nog eens hoe de modellenwereld in elkaar steekt.”

In ‘The Face’ gaan ervaren modellen de strijd aan om de absolute wereldtop te bereiken en een carrière als Doutzen Kroes en Mark Vanderloo te evenaren. De vrouwelijke en mannelijke modellen worden begeleid door een ervaren team van coaches en doen wekelijks echte opdrachten, zoals castings, runwayshows, videoclips en fotoshoots. Het model met de grootste potentie voor een internationale carrière wint. De namen van de coaches worden binnenkort door RTL 5 bekendgemaakt.

Bron: www.rtl.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 5 =