Just Dance 2014 by Sepehr Maghsoudi

Fashion designer Sepehr Maghsoudi ontwerpt kledinglijn geïnspireerd op Just Dance® 2014

Sepehr Maghsoudi en Ubisoft bundelen krachten voor collectie en een exclusieve catwalk show

AMSTERDAM – 15 juli 2013 – Een kledinglijn ontwerpen, geïnspireerd op een videogame: fashion designer Sepehr Maghsoudi gaat de uitdaging aan. In samenwerking met Ubisoft gebruikt Maghsoudi de videogame Just Dance 2014 als inspiratiebron voor een collectie en exclusieve catwalk show.

“Toen wij in contact kwamen met Sepehr was er gelijk een klik. Hij begrijpt waar Just Dance en Ubisoft voor staan en het is een hele eer dat hij een kledinglijn voor het nieuwste deel uit de Just Dance franchise ontwikkelt,” vertelt drs. Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux. “Just Dance is een onmiskenbaar onderdeel van de hedendaagse popcultuur; dat de game de grenzen van de brand nu overstijgt is niet meer dan een logisch gevolg.”

Just Dance 2014 by Sepehr Maghsoudi

Just Dance is de ‘s werelds nummer 1-dansgamefranchise. Met meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd is de game een cultureel fenomeen geworden. De game won de Nickelodeon Kids’ Choice Awards voor “Favorite Video Game” en de Teen Choice Award voor “Choice Video Game.” Just Dance 4 heeft vorig jaar in de Benelux de meeste Wii-games verkocht en stond gedurende de feestdagen op Nr. 1 in de GFK-lijst (bron: GFK Chart-Track en NPD sales 2012). Van de gehele Just Dance franchise zijn in de Benelux meer dan 1 miljoen stuks verkocht. Just Dance 2014 is vanaf 1 oktober verkrijgbaar voor alle huidige consoles en vanaf release voor de nieuwe generatie consoles, zoals Microsoft’s Xbox® One, en Sony’s Playstation® Move voor de Playstation 4. Bekijk hier de trailer van Just Dance 2014. Just Dance 2014 bevat meer dan 40 nieuwe nummers, van hedendaagse hits tot oude klassieke danstracks. Nummers als: Starships van Nicki Minaj, Feel This Moment van Pitbull en Christina Aguilera, She Wolf van David Guetta, Kiss You van One Direction, Candy van Robbie Williams en I Will Survive van Gloria Gaynor.

Over Ubisoft:

Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainment producten wereldwijd en is aanzienlijk gegroeid door een sterke en diverse line-up van producten en partnerships. Ubisoft heeft 26 kantoren en verkoopt in 55 landen verspreid over de hele wereld. Ubisoft is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige kwaliteit en innovatieve videogame titels voor consumenten. Ubisoft heeft in het fiscale jaar 2011-12 omzet gegenereerd van €1,256 miljard. Wil je meer weten, bezoek dan MailScanner has detected a possible fraud attempt from “creampr.us5.list-manage.com” claiming to be www.ubisoftgroup.com

©2013 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Just Dance, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Beelden en persberichten zijn ook te downloaden via onze Pressroom op de Cream PR website. Heb je nog geen account? Mail dan je aanvraag naar roel@creampr.nl, je aanvraag wordt dan zo snel mogelijk in behandeling genomen.